Φωτοβολταϊκά Νέα, Αγγελίες Φωτοβολταϊκών, Άδειες Φωτοβολταϊκών
Ελληνικά
English
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014
Αναζήτηση:
 

Οδηγίες για τη σύνδεση Φ/Β σταθμών με το δίκτυο της ΔΕΗ

Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε διευκρινιστικές οδηγίες για τη σύνδεση εγκαταστάσεων Φ/Β σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με το δίκτυο της ΔΕΗ (ΠΟΛ. 1063/30.03.2011).

περισσότερα

Ετήσια έκθεση ΑΠΕ 2010

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση γύρω από τις επενδύσεις ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Σ.Η.Θ.Υ.Α. από Α.Π.Ε. για το έτος 2010.

περισσότερα

ΗΛΙ.Ο.Σ. για τα φωτοβολταϊκά στις ταράτσες

ΗΛΙ.Ο.Σ. για τα φωτοβολταϊκά στις ταράτσεςΗΛΙ.Ο.Σ. τα αρχικά του διαδικτυακού εργαλείου «Ηλιακές Οικολογικές Στέγες», που συμβάλλει στην προσπάθεια να κατανοήσουν καλύτερα οι πολίτες το σύνολο της επένδυσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων στις οροφές κτιρίων και των σπιτιών τους.

Ο ακριβής υπολογισμός της παραγωγής ενέργειας στις ταράτσες είναι μια πρωτότυπη διαδικτυακή εφαρμογή (www.wwf.gr/ilios), δήλωσε ο Γιώργος Τραγόπουλος, επιστημονικός συνεργάτης του WWF-Ελλάς, της οργάνωσης που είναι ο ανάδοχος της προσπάθειας αυτής.

περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οικιακά φωτοβολταϊκά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οικιακά φωτοβολταϊκάΓρήγορη απόσβεση και εγγυημένα έσοδα λειτουργούν ως πόλος έλξης για τους τους επενδυτές. Ποια τα πράσινα δάνεια που προσφέρουν οι τράπεζες.

Πρόκληση για τα νοικοκυριά, αλλά και για τις πολυκατοικίες να επενδύσουν στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις ταράτσες και όχι μόνο αποτελεί ο νέος νόμος για τα φωτοβολταϊκά και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παρά την κατάργηση κάποιων κινήτρων. Με το νόμο αυξάνεται το ενδιαφέρον υποψηφίων μικρών και μεγάλων επενδυτών για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με μόνο ισχυρό κίνητρο την τιμή αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ.

περισσότερα

1η Ανακοίνωση της ΔΕΗ σε εφαρμογή του Ν. 3851/2010

Η ΔΕΗ σας ενημερώνει ότι μετά την έκδοση του νέου Ν. 3851/2010 (ΦΕΚ 85/Α/04.06.10) και μέχρι:

  • την παροχή διευκρινίσεων επί συγκεκριμένων σημείων του Νόμου από τους αρμόδιους φορείς και περαιτέρω συνεννοήσεις με συναρμόδιες Υπηρεσίες
  • την αποστολή νέων οδηγιών προς τις κατά τόπους Μονάδες του Δικτύου, αναφορικά με την υποδοχή και διεκπεραίωση αιτημάτων σύνδεσης και
  • την προσαρμογή των διαδικασιών σύνδεσης και των σχετικών εντύπων στο νέο θεσμικό πλαίσιο επί του παρόντος και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης
περισσότερα
Δημοσκοπήσεις
Για ποιο λόγο ενδιαφέρεστε για τα φωτοβολταϊκά;
Για οικονομία ρεύματος στο σπίτι
Για να αυτονομηθώ από τη Δ.Ε.Η.
Για οικονομική επένδυση
Για οικολογικούς λόγους
Όλα τα παραπάνω


Δείτε τα αποτελέσματα